Αλογα

Ελατε να γνωρισετε τους καλυτερους μας φιλους...

Harry

Harry

Άλογο Σχολής

Ο Harry είναι ένα άλογο της σχολής. Όλα τα παιδιά τον αγαπάνε και θέλουν να κάνουν βόλτες μαζί του. Ο Harry είναι ο κατάλληλος για αρχάριους και για τις βόλτες τις πρώτης γνωριμίας. Επίσης, συμμετέχει στους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας και Υπερπήδησης Εμποδίων, και στην Ιππική Δεξιοτεχνία βγήκε πρωταθλητής. Έχει πολύ κάλο χαρακτήρα και είναι πολύ λαίμαργος. Του αρέσουν πολύ τα καρότα.

Bella

Bella

Άλογο Σχολής

Η Bella είναι ένα άλογο της σχολής. Είναι η κατάλληλη για αρχάριους για να πηγαίνει έξω βόλτες στο δάσος του Λυθροδόντα. Επίσης, στη σχολή είναι για κάποιο πιο έμπειρο αναβάτη και της αρέσει πολύ ο καλπασμός. H Bella συμμετέχει στους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας και Υπερπήδησης Εμποδίων. Έχει ένα πολύ δυναμικό και καλό χαρακτήρα.

Atlas

Atlas

Άλογο Σχολής

Ο Atlas είναι ένα άλογο της σχόλης. Είναι άλογο για αρχαρίους και ο κατάλληλος να μαθαίνεις καλπασμό. Επίσης του αρέσουν πολύ οι βόλτες στο δάσος του Λυθροδόντα. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα.

Virginia

Virginia

Άλογο Σχολής

Η Virginia είναι ένα άλογο της σχολής. Είναι άλογο για αρχαρίους και η κατάλληλη για παιδιά να μάθουν καλπασμό. Συμμετέχει στους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Επίσης της αρέσουν πολύ οι βόλτες στο δάσος του Λυθροδόντα. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα.

Daisy

Daisy

Άλογο Σχολής

Η Daisy είναι ένα άλογο της σχολής. Είναι το πιο γλυκό μας πόνυ. Συμμετέχει στους αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας και υπερπήδησης εμποδίων με τα παιδιά. Έχει πολύ καλό και γλυκό χαρακτήρα.

Spirit

Spirit

Άλογο Σχολής

Ο Spirit είναι ένα άλογο της σχολής.  Συμμετέχει στους αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας και υπερπήδησης εμποδίων με τα παιδιά. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα.